Above & Beyond søger

Resultatorienteret Senior Sales & Partnership Manager

Stilling med stort potentiale samt formål

Above & Beyond ApS tilbyder en udfordrende og indflydelsesrig stilling, hvor man som en central nøgleperson i firmaet vil være ansvarlig for at skabe nyt salg og indtægter i forbindelse med Above & Beyonds forskellige erhvervskonferencer, diversitets-initiativer, uddannelser og ledelseskurser. Samtidig er firmaet netop ved at ekspandere til udlandet – blandt andet Mellem Østen, så international erfaring er klart en fordel.

Med baggrund i virksomhedens strategiske vækstplaner har vi derfor brug for en dygtig og selvstændig Senior Sales & Partnership Manager med et stort og stærkt netværk.

Vores nye Senior Sales & Partnership Manager vil i samspil med firmaets ejer og COO, stå for lead creation og hele salgsudviklingen af globale og regionale kunder og partnerskaber, samt den tilhørende kontraktforhandling og succesfuld implementering af disse kundeaftaler.

Hovedarbejdsopgaverne bliver:

Endvidere har rollen ansvaret for tæt kommunikation med kunderne samt koordinering med teamet i Above & Beyond således at solgte ledelsesprogrammer og sponsor- og partnerpakker følges op med den helt korrekte partnereksponering på alle Above & Beyonds kommunikationsplatforme.

En af rollens vigtigste succeskriterier er naturligvis at partnerne fortsætter år efter år, alt i mens vi virksomhed altid fokuserer på at opbygge holistiske ”win win” kunderelationer.

Man vil kunne være med til at påvirke den fremtidige strategiske retning af hele virksomheden. De fleste projekter og nuværende kunder har naturlige uudnyttede synergier, der blot venter på at blive sat i system og optimeret.

Kvalifikationer:

Ideel profil

Vi leder efter en ildsjæl med en vindende personlighed, der trives med mange bolde i luften og elsker udfordringer. Stillingen kræver en person der:

Forventninger og muligheder

Den nye Sales & Partnership Manager vil skulle deltage i stort set alle Above & Beyonds større events og arrangementer, såsom The Diversity Council CEO Committees og The Womenomics Conference.

Det forventes samtidig at denne Senior Manager følger med i nye kreative salgs- og marketingtiltag, der kan styrke Above & Beyonds markedsposition og bibeholde de konkurrencemæssige forspring mange af firmaets koncepter har. Der vil være rig mulighed for at deltage i diverse netværksmøder ifm virksomhedens medlemskaber hos Dansk Erhverv, Dansk Industri, British Chamber of Commerce Denmark, AmCham etc.

Dette job kan ikke forventes blot at være fra kl. 9.00-17.00, samtidig er det meget resultatorienteret og high performance kompenseres rigtig godt.

Above & Beyond tilbyder

En stilling med fantastiske indtjeningsmuligheder og et kæmpe udviklingspotentiale i en yderst dynamisk virksomhed med både vækst og formål. Adgang til et bredt og meget spændende netværk af kunder, CEOs, ministre, ambassadører og strategiske partnere, samt deltagelse i diverse ekstraordinære internationale arrangementer.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen kan du skrive til: Anne Sofie Josephsen, COO hos Above & Beyond: annesofie@above-and-beyond.eu.

Tiltrædelse snarest muligt!

Om Above & Beyond Group

Vi er et strategisk konsulentbureau i vækst, der er eksperter indenfor diversitet og ledelsesudvikling med både danske og internationale kunder inden for toppen af erhvervslivet.

Above & Beyond ejer også den årlige erhvervskonference, Womenomics Nordic Business Conference (www.womenomicscph.dk) med hovedsponsorer som BMW, Danske Bank, Finans Danmark, Danish Crown etc.

Derudover er Above & Beyond initiativtager og ejeren bag, The Diversity Council (www.thediversitycouncil.com) med 14 nuværende corporate partners, der er store kendte virksomheder såsom McKinsey, Maersk, Coloplast, Rambøll, Nationalbanken, Microsoft, PwC, Tryg etc. Alliancen er netop udvidet med The Diversity Council Middle East and North Africa.